• Melletted a Helyem - Egyesület a koraszülött ellátásért
Nagy Lívia

Nagy Lívia

Nagy Bonnard Lívia a Melletted a helyem Egyesület alapítótagja. Magyarországon született, immáron 16 éve a francia - svájci határon él Genf mellett. Három egészséges kislánya mellett, egy halmozottan sérült 14 éves kisfiút nevel.

Kisfia Budapesten született korababaként a várandósság 27. hetében, így a magyar koraszülött ellátás és utánkövető-fejlesztő rendszer mellett ismeri a francia és svájci ellátási helyzetet is. Dolgozott gyermekápolóként, majd kipróbálta magát a felnőttoktatásban, marketingben, vezetett saját vállalkozást. Kisfia születése hatására 2015 óta, magyar és nemzetközi szinten önkéntes munkában az újszülöttek ellátási minőségének javításáért dolgozik.

Részt vett a WHO és az UNICEF által 2018 ban kiadott Survive & Thrive: Transforming care for every small and sick baby’ című kiadvány elkészítésében.

Az európai szülőszervezet, EFCNI tanácsányak többszörösen megválasztott tagja.

Alapító tagja a GLANCE-Global Alliance for Newborn Care szervezetnek.

Jelenleg EUPATI képzésben vesz részt, mellyel európai szakértő betegképviselőként klinikai és gyógyszerkísérletekben illetve tanulmányokban képviselheti az újszülöttek és szülek érdekeit.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=EFCNI%20Parents%20Advisory%20Board%5BCorporate%20Author%5D

https://www.efcni.org/wp-content/uploads/2019/09/2019_09_16_EFCNI_Parenteral-Nutrition_Positionspapier_web.pdf

https://www.unicef.org/media/58076/file


Nagy Lívia
Melletted a helyem Egyesület alelnöke
EFCNI szülői tanácsának tagja