• Melletted a Helyem - Egyesület a koraszülött ellátásért
Hajrá PICik! Projekt 2017 - Családi Fesztivál

Hajrá PICik! Projekt 2017 - Családi Fesztivál

A Melletted a helyem Egyesület is részt vett 2017. május 28-án a Családi Fesztiválon, a Családok Budapesti Világtalálkozója 4. napján!
Az Andrássy úton a koncertek, valamint családi programokon túl több mint hatvan társadalmi szervezet, kitelepülő gondoskodott a Családi Fesztivál hangulatáról.

Az olyan társadalmi szervezetek, mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), a Fiatal Családosok Egyesülete, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, a Három Királylány, Három Királyfi Mozgalom, a Fiatalok az Élet Szolgálatában, az Emberi Méltóság Központ, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vagy a Gyermek SOS mellett Egyesületünk a családbarát koraszülött ellátás fontosságára hívta fel a látogatók figyelmét.

Az arra látogatók közül több százan írták alá jelenléti ívünket, amellyel arra buzdították csapatunkat, hogy továbbra is segítsük a magyar koraszülöttek korszerű ellátásán kívül a családok jelenlétét a koraszülött intenzív osztályokon.

 


Tovább olvasom

Hajrá PICik! NEA-KK-17-M-0859

Hajrá PICik! NEA-KK-17-M-0859

Hajrá PICik! projekt 2017

2017. évben új időszámítás kezdődött az Egyesület életében. Bekerültünk a pályázatok vérkeringésébe és pontosan 1 évvel azt követően, hogy hivatalosan is megkezdtük missziónkat, rögtön első alkalommal sikeres pályázatot nyújtottunk be.

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásra érdemesnek ítélte munkánkat. Ezúton is szeretnénk megköszönni Mitruné Tóth Krisztina pályázatírónk munkáját, aki mint a PICikért elkötelezett édesanya (Bogi kislánya is koraszülöttként jött világra) vitte sikerre a Hajrá PICik projektet.

Az Egyesülethez, megalakulását követően számos elkötelezett szakember és szülő csatlakozott, önkéntes munkát végez. Önkéntesekre mindig szükség van, szívesen fogadjuk őket. Tapasztalatunk, hogy legtöbbször az érintett szülők támogatják önzetlenül munkánkat. Főállású alkalmazásra egyelőre nincs lehetőségünk. Önkénteseink az ország egész területét lefedik .


Tovább olvasom