• Melletted a Helyem - Egyesület a koraszülött ellátásért

Hajrá PICik! Projekt 2017 - Családi Fesztivál

A Melletted a helyem Egyesület is részt vett 2017. május 28-án a Családi Fesztiválon, a Családok Budapesti Világtalálkozója 4. napján!
Az Andrássy úton a koncertek, valamint családi programokon túl több mint hatvan társadalmi szervezet, kitelepülő gondoskodott a Családi Fesztivál hangulatáról.
 

Az olyan társadalmi szervezetek, mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), a Fiatal Családosok Egyesülete, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, a Három Királylány, Három Királyfi Mozgalom, a Fiatalok az Élet Szolgálatában, az Emberi Méltóság Központ, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vagy a Gyermek SOS mellett Egyesületünk a családbarát koraszülött ellátás fontosságára hívta fel a látogatók figyelmét.

Az arra látogatók közül több százan írták alá jelenléti ívünket, amellyel arra buzdították csapatunkat, hogy továbbra is segítsük a magyar koraszülöttek korszerű ellátásán kívül a családok jelenlétét a koraszülött intenzív osztályokon.

Koraszülött pályázatA Nemzeti Együttműködési Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2017. évi működési pályázatán nyert támogatásnak köszönhetően az arra haladó családokat, gyermekeket az Egyesületet népszerűsítő lufikkal, karkötőkkel és tollakkal ajándékoztuk meg, mindenki kapott egy szórólapot is, benne sok értékes és érdekes információval az Egyesület eddigi ténykedéséről.

A gyermekek szórakoztatását Hazay Timi csodás hangja és gitárjátéka (http://www.atehangodatismerem.hu/ ), valamint az MH Honvédkórház lelkes PICes nővérei biztosították.
Fantasztikus nap volt!

Hajrá PICik!