Kenguru világnap 2016 Május 15.

koraszülött, koraszülött ellátásKangaroo Care Awareness Day - Szeretnénk felkérni az összes PICi anyukát és apukát és nővérkét és orvost, hogy ünnepeljünk együtt! Egy PICi versenyt indítunk, melynek igazi nyertesei a PICi Hősök lesznek. Egy hétig gyűjtjük az adatokat arról, hogy melyik PIC-ben mennyi időt töltenek "kenguruzva" a gyermekek. Aztán eredményt hirdetünk, és a nyertes PIC-et és a nyertes PICit megjutalmazzuk.
Amennyiben az Önök gyermekét PIC (NIC)-ben ápolják, regisztráljon a honlapunkon! Május 9-én 00:00-tól Május 15-én 23:59-ig jegyezze be, hogy mennyi időt töltött gyermekével kenguruzva! Minden egyes "kenguru eseményt" külön jelöljön! Két nyertest fogunk hirdetni, egy PIC-et, ahol az 1 hét alatt a legtöbbet kenguruztak a babák, és egy PICit, aki a szüleivel a legtöbb időt töltötte kenguru módszerrel. A nyeremények kapcsolódnak a kenguru(k)hoz :)

Regisztrálni a weboldalon, több helyen is lehet. A főoldalon, a jobb oldalon elhelyezett regisztrációs gombra kattintva. Vagy ha még nem vagy bejelentkezve a rendszerbe, akkor bármelyik szolgáltatásunkra (kengurunapló, babanapló, fejési napló, szoptatási napló) kattintva, az oldal megjelenésével újra eléred a regisztráció gombot. Adatfelvitel és módosítás menüpontban is eléred a regisztrációt.

 

Több személyes adatra is rákérdezünk a regisztráció folyamán, amely a szülőket és a babákat is érintik. Gyorsabb regisztráció érdekében minimális az az adat, amelyet kötelezően meg kell adni. Köszönjük, ha minden adatot kitöltesz mert, ezzel segíted munkánkat, hogy minél jobb és testreszabottabb szolgáltatásokat tudjunk létrehozni.

 

Nem! Regisztráció után a rendszer azonnal beléptet, és a baba adatainak kitöltésére irányít.

 

Igen! A gyermek adatok rögzítése menüpontban több gyermeket is felvihetsz.

 

A TAJ szám megadása nem kötelező adat, így nem kell megadni. Ha bővülnek szolgáltatásaink a TAJ szám fontos szerepet kaphat.

 

Fejlécben a lila sávon kattints a kengurunapló menüpontra, vagy az adatfelvitel és módosítás menüpontban válaszd a kengurunapló menüpontot.

Kattints az új adat felvitele feliratra, és megjelenik az adatbevitel lehetőség.

1. Ha több babát vittél fel, akkor válaszd ki, melyik babához szeretnél felvinni adatot.
2. Add meg a kenguruzás kezdetének pontos időpontját.
3. Add meg a kenguruzás időtartamát, pl.: 1 óra 10 perc.
4. Ha szeretnél képet is feltölteni a kengururól, azt is megteheted, de kitöltése nem kötelező.
5. A mentés gombra kattintva rögzítsd az adatokat.

 

Ha a rögzítés megtörtént, egy táblázatban látod összesítve a kengurunaplódat.

 

Visszamenőleg egy adott napra csak akkor tudsz rögzíteni adatot, ha azon a napon nincs felvitt kenguru. Tehát ha kifelejtettél egy kengurut, akkor törölni kell az aznapra felvitt összes kengurut, és újra fel kell vinni az aznapi adatokat.

 

Igen! Folyamatosan rögzítheted a kenguruzásokat. Az adatok megmaradnak.

 

Továbbiak...