• Melletted a Helyem - Egyesület a koraszülött ellátásért

Kenguru világnap 2016 Május 15.

Kangaroo Care Awareness Day - Szeretnénk felkérni az összes PICi anyukát és apukát és nővérkét és orvost, hogy ünnepeljünk együtt! Egy PICi versenyt indítunk, melynek igazi nyertesei a PICi Hősök lesznek. Egy hétig gyűjtjük az adatokat arról, hogy melyik PIC-ben mennyi időt töltenek "kenguruzva" a gyermekek. Aztán eredményt hirdetünk, és a nyertes PIC-et és a nyertes PICit megjutalmazzuk.
Amennyiben az Önök gyermekét PIC (NIC)-ben ápolják, regisztráljon a honlapunkon! Május 9-én 00:00-tól Május 15-én 23:59-ig jegyezze be, hogy mennyi időt töltött gyermekével kenguruzva! Minden egyes "kenguru eseményt" külön jelöljön! Két nyertest fogunk hirdetni, egy PIC-et, ahol az 1 hét alatt a legtöbbet kenguruztak a babák, és egy PICit, aki a szüleivel a legtöbb időt töltötte kenguru módszerrel. A nyeremények kapcsolódnak a kenguru(k)hoz :)Regisztrálni a weboldalon, több helyen is lehet. A főoldalon, a jobb oldalon elhelyezett regisztrációs gombra kattintva, vagy a menüben elhelyezett regisztrációban!

E-mail cím, név, baba neve

Nem! Regisztráció után a rendszer azonnal beléptet, és a baba adatainak kitöltésére irányít.

Igen! A gyermek adatok rögzítése menüpontban több gyermeket is felvihetsz.

Fejlécben a lila sávon kattints a kengurunapló menüpontra, vagy az adatfelvitel és módosítás menüpontban válaszd a kengurunapló menüpontot.

Kattints az új adat felvitele feliratra, és megjelenik az adatbevitel lehetőség.

1. Ha több babát vittél fel, akkor válaszd ki, melyik babához szeretnél felvinni adatot.
2. Add meg a kenguruzás kezdetének pontos időpontját.
3. Add meg a kenguruzás időtartamát, pl.: 1 óra 10 perc.
4. Ha szeretnél képet is feltölteni a kengururól, azt is megteheted, de kitöltése nem kötelező.
5. A mentés gombra kattintva rögzítsd az adatokat.
 

Ha a rögzítés megtörtént, egy táblázatban látod összesítve a kengurunaplódat.

Visszamenőleg egy adott napra csak akkor tudsz rögzíteni adatot, ha azon a napon nincs felvitt kenguru. Tehát ha kifelejtettél egy kengurut, akkor törölni kell az aznapra felvitt összes kengurut, és újra fel kell vinni az aznapi adatokat.

Igen! Folyamatosan rögzítheted a kenguruzásokat. Az adatok megmaradnak.