• Melletted a Helyem - Egyesület a koraszülött ellátásért

Kangaroo Care Awareness Day 2018

A Kenguruzás Világnapja 2018. május 15.

Immár harmadik alkalommal szeretnénk felkérni az összes PICi anyukát és apukát, nővérkét és orvost, hogy ünnepeljünk együtt!
2018-ban is útjára indítjuk a PICi kenguru versenyt, melynek igazi nyertesei a PICi Hősök lesznek. Ezúttal 10 napon keresztül gyűjtjük az adatokat arról, hogy melyik PIC-ben mennyi időt töltenek "kenguruzva" a gyermekek. Aztán eredményt hirdetünk, és az első helyezett PIC-et és a nyertes PICit megjutalmazzuk.


Amennyiben az Önök gyermekét PIC (NIC)-ben ápolják, regisztráljon a honlapunkon! A regisztrációhoz videós segítséget itt is talál: YOUTUBE

Minden ápolással kapcsolatos segítséget, teendőket, pontos instrukciókat a kenguruzáshoz való felkészülésre, kivitelezésre ebben a cikkben találhatók: Ápolási teendők a sikeres kenguruzás érdekében
Nagyon fontos és kiemelendő, hogy a kenguruzás alkalmazkodjon a baba igényeihez  és ne zavarjuk meg a gyermek alvási ciklusát, a kenguruzási idő minimum 2 óra!

A verseny ebben az évben Anyák Napján, május 6-án 10:00 órakor  indul, és május 15-én éjfélkor fejeződik be. Kérjük, jegyezze be, hogy mennyi időt töltött gyermekével kenguruzva és minden egyes "kenguru eseményt" külön jelöljön!

Két nyertest fogunk hirdetni, az első PIC-et, ahol a 10 nap alatt a legtöbbet kenguruztak a babák, és egy PICit, aki a szüleivel a legtöbb időt töltötte kenguru módszerrel.

A nyeremények kapcsolódnak a kenguru(k)hoz :)

A 2016-os kenguruverseny összefoglalóját itt olvashatják el: kenguruverseny 2016

A 2017-es eredményt pedig itt lehet megtekinteni : Kenguruverseny 2017


Még pár nap és újraindulnak a számlálók, hajrá PICik, hajrá PICi szülők és PICi nővérek!