• Melletted a Helyem - Egyesület a koraszülött ellátásért

Becton Volunteer Impact Díj

Nagyszerű hírrel zártuk a 2023-as évet! Gratulálunk Nagy Judit önkéntesünknek!
A BD minden évben a Becton Volunteer Impact Awards díjjal ismeri el azokat a munkatársait szerte a világban, akik kivételes önkéntes munkát végeznek. 


2023-ban Nagy Judit klinikai szakember, a Melletted a helyem Egyesületben végzett önkéntes munkájáért kapta az elismerést.

Judit munkájának elismeréséért a BD jótékonysági ösztöndíjat adományozott Egyesületünknek, mellyel a koraszülött ellátásban ma már nélkülözhetetlen fejlődéstámogató ellátás mielőbbi gyakorlati megvalósítását szeretnék támogatni. Egyesületünk az ösztöndíj által az ellátásban dolgozó nővéreket szeretné megóvni a mindennapos stressz okozta kiégéstől egy speciálisan számukra kifejlesztett program által.

Az ösztöndíj program részeként külföldi tanulmányutakra (Belgium, Svédország, UK) szeretnénk eljuttatni azokat a nővéreket, akik a családbarát ellátás alappilléreit már a mindennapi gyakorlati ellátásukká alakították és példát mutatva társaiknak szeretnének még többet tudni a fejlődéstámogató ellátás gyakorlati megvalósításáról.  
 
A BD igazgatójának, idősebb Henry P. Bectonnak a közösség iránti egész életen át tartó elkötelezettsége inspirálta az ösztöndíj létrejöttét, és évről évre környezetvédelem, szociális és egészségügyi területen végzett önkéntes BD munkatársakat díjazza a közösség, az emberek és a bolygó egészségének javítása érdekében.

A BD, mint vezető globális orvostechnológiai vállalat egy egészségesebb világért dolgozik. Célja, hogy az orvostudományi felfedezések és a diagnosztika, illetve az ellátásbiztosítás fejlesztésével megoldást nyújtson a világ növekvő egészségügyi szükségleteire. A BD vezető szerepet tölt be a betegek és az egészségügyi dolgozók biztonságának megőrzésében, valamint az orvosi kutatás és klinikai laboratóriumok munkáját segítő technológiák kifejlesztésében. Innovatív termékein keresztül javítja a gyógyszeradagolás biztonságát, hozzájárul a fertőzések megelőzéséhez, felszerelést biztosít sebészeti és intervenciós beavatkozásokhoz, valamint támogatja a cukorbetegség kezelését.

A pályázati ösztöndíj program megvalósításáról 2024-ben folyamatosan beszámolunk weboldalunkon és közösségi média csatornáinkon.

Köszönjük a BD csapatának munkánk elismerését, Egyesületi önkéntesünk díjazását!

Egyesüeltünk az elmúlt hónapokban a CAF America által sikeres auditáláson ment keresztül. A CAF America támogathatósági bizottsága megállapította, hogy a Melletted a helyem Egyesület a CAF America által nyújtott támogatásokra jogosult 2023. 11. 21. és 2026. 11. 21. között. A CAF digitális jelvénye és tanúsítványa az adományozók számára biztosítékként szolgál. A hitelesítő okirat igazolja, hogy az Ön szervezete nonprofit szervezetként működik, hogy a szervezetének nyújtott támogatásokat kizárólag jótékonysági célokra használják fel, és hogy szervezete elvégezte a csalás, pénzmosás vagy más tiltott tevékenységek kockázatának kivédésére irányuló átvilágítást.
 


Keresés

Támogasd Őket, támogass bennünket!