• Melletted a Helyem - Egyesület a koraszülött ellátásért

Egyesületünk az OZONETV-ben

Melyek a koraszülés okai és mely betegségek fenyegetik azokat a babákat, akik korábban érkeztek? Hogyan tudja segíteni és gyorsítani a szülők jelenléte babájuk gyógyulását? Hová tűntek a koraszülöttek a világjárvány karantén időszaka alatt és mi okozta a koraszülések számának visszaesését? Ezekről a témákról beszélgetett Dr. Nádor Csaba, Egyesületünk elnöke Bárány Róberttel, az OZONETV Egyenlítő című műsorának riporterével.

Dr. Nádor Csaba Ozon TV interjú

 

avatar

Nagy Lívia

alelnök - Melletted a helyem Egyesület

 

Nagy Bonnard Lívia a Melletted a helyem Egyesület alapítótagja. Magyarországon született, immáron 16 éve a francia - svájci határon él Genf mellett. Három egészséges kislánya mellett, egy halmozottan sérült 14 éves kisfiút nevel.

Kisfia Budapesten született korababaként a várandósság 27. hetében, így a magyar koraszülött ellátás és utánkövető-fejlesztő rendszer mellett ismeri a francia és svájci ellátási helyzetet is. Dolgozott gyermekápolóként, majd kipróbálta magát a felnőttoktatásban, marketingben, vezetett saját vállalkozást. Kisfia születése hatására 2015 óta, magyar és nemzetközi szinten önkéntes munkában az újszülöttek ellátási minőségének javításáért dolgozik.

Részt vett a WHO és az UNICEF által 2018 ban kiadott Survive & Thrive: Transforming care for every small and sick baby’ című kiadvány elkészítésében.

Az európai szülőszervezet, EFCNI tanácsányak többszörösen megválasztott tagja.

Alapító tagja a GLANCE-Global Alliance for Newborn Care szervezetnek.

Jelenleg EUPATI képzésben vesz részt, mellyel európai szakértő betegképviselőként klinikai és gyógyszerkísérletekben illetve tanulmányokban képviselheti az újszülöttek és szülek érdekeit.


Keresés





Támogasd Őket, támogass bennünket!