• Melletted a Helyem - Egyesület a koraszülött ellátásért

PIC Veterán szülők találkozója

Pár napja tartottuk az első szülői online találkozót, amelynek fő célja az volt, hogy megtaláljuk a módját és az irányt, hogy miként és hogyan tudnánk szülőként képviselni a korababákat, hogy tudnánk leginkább képviselni az érdekeiket, hallatni a hangjukat a koraszülött intenzív ellátás során.

Azt már az évek alatt többször tapasztaltuk, hogy ha korababás szülők között mintha valami ezeréves ismeretség és közösség állna. Mindenki egyéni „gonddal” vagy egyéni sikertörténettel, de egy gondolati síkon mozog. FEJŐLDJ, TANULJ, OKULJ!
A csapat, aki összeállt, az ország különböző városaiból, különböző korú (pár hónapostól a 17 éves korig) és „állapotú” gyermekekkel érkezett a csapatba, megannyi szülői PIC élménnyel a hátuk mögött. 
Kijelenthetjük, hogy hazai szinten új (nem összetévesztendő a koramentor programmal, amely fantasztikusan működik és segíti a családokat a hazaadást követően) és nemzetközi tapasztalatokon, bizonyítékokon alapuló PIC veterán szülő program indul Egyesületünk által!

Mit is jelent a veterán szülő, mik a kompetenciái, milyen kritériumoknak kell megfelelnie? A következő hetekben számos információt osztunk meg ezzel kapcsolatban.
Várjuk azokat a szülőket, akik úgy érzik szívesen csatlakoznának közénk!
 


Keresés

Támogasd Őket, támogass bennünket!